Kvartersodlat - för en mer smakrik och hållbar stad

Med hjälp av hydroponisk och vertikal odlingsteknik i fraktcontainrar förser vi stadsmiljöer med nyskördade och hantverksmässigt odlade grönsaker och örter året runt. Med vår hyperlokala skörd vill vi bidra till en hållbar livsmedelsförsörjning och till en mer smakrik och hälsosam livsstil.

Cubegreens kale picto

Resurseffektiv odling

Cubegreens odlar i återvunna fraktcontainrar med vatten och näring i kretslopp. Tekniken kallas hydroponi och möjliggör 90% mindre vattenanvändning i jämförelse med konventionell odling.

Cubegreens odlingar drivs uteslutande av förnyelsebar energi från sol, vind och vattenkraft. Tack vare att vi odlar i ett kontrollerat klimat kan vi odla helt utan bekämningsmedel och oberoende av säsong, året runt.

Med yteffektiva odlingar kan vi återskapa jordbruksmark mitt inne i staden i närhet till där människor arbetar och bor. På så sätt kan vi helt undvika långa transporter.

Cubegreens leaf picto

Nya smaker & hög kvalité

När utbudet i butiker och hos grossister ofta är detsamma tänker vi nya färger, former och smaker. På så sätt vill vi inspirera och få dig att längta till mer grönt på tallriken.

Eftersom våra odlingar ligger mitt i staden blir stunden från skörd till bord minimal. På så sätt bevaras smak och kvalité - godare grönsaker får man leta efter.

Cubegreens watercress picto

Odlat för dig - skördat på beställning

Vi skördar dina grönsaker på beställning och garanterar på så sätt största möjliga smakupplevelse samtidigt som vi minimerar svinn. Grönsakerna sås, odlas och skördas för hand med omtanke om smak, miljö och kvalité, vi kallar det kvartersodlat med omtanke.

Välkommen till våra kvartersodlingar

NYHET - Cubegreens på Nobelberget

SICKLA - NOBELBERGET

SÖDERMALM - SKRAPANS GÅRD

SICKLA - SIROCCOGATAN

  • Wall with lettuce in Cubegreens hydroponic farm

    Kvartersodlat med omtanke

    Beställ din skörd här
Beställ din skörd här

Kvartersodlat med omtanke